Rockpanel Woods: hét duurzame alternatief voor een houten gevel

U wilt graag de warme uitstraling van hout, maar niet het onderhoud?

Ga dan voor een duurzame oplossing die tevens voldoet aan de brandveiligheidseisen: Rockpanel Woods. Rockpanel Woods is beschikbaar in maar liefst 17 moderne houtmotieven die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Combineer de voordelen van hout en steen

Naast de uitstraling bevat de gevelplaat alle voordelen van hout en steen in 1 product:

  • De platen kunnen makkelijk op de bouwplaats verwerkt worden met standaard gereedschap. Detailleren en op maat zagen is geen probleem. Ook is er geen afwerking van de zaagkanten nodig omdat Rockpanel plaatmateriaal vochtongevoelig is.
  • Bevestiging van de platen kan snel en makkelijk met o.a. schroeven, verlijmen of zoals in dit project, met nagels. De kleine nagelkopjes zorgen voor een mooi eindresultaat.
  • Sterk maar toch flexibel: het materiaal is robuust als steen maar laat zich makkelijk buigen. Zo is een dakrand met lichte ronding geen enkel probleem.
  • Onderhoudsarm: Rockpanel Woods is standaard voorzien van een extra beschermende ProtectPlus laag. De platen zijn hierdoor zelfreinigend en zeer onderhoudsarm. Graffiti kan ook makkelijk worden verwijderd en platen hoeven hierdoor niet vervangen te worden.
  • Een houten gevel die een lange levensduur heeft én brandveilig is. Rockpanel Woods is beschikbaar in de extra brandveilige FS-Xtra uitvoering: Europese brandklasse A2-s1,d0.
Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op www.rockpanel.nl  of vraag een gratis monster aan via http://www.rockpanel.nl/producten/rockpanel-woods.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie