Troldtekt Clouds en Baffles

Troldtekt biedt duurzame akoestische oplossingen voor verlaagde plafonds.

Met Troldtekt Clouds creëert u een elegant verlaagd plafond. Voor ruimtes waar het niet mogelijk is een zwevend plafondeiland te installeren biedt Troldtekt Baffles een flexibele oplossing.

Elegant verlaagd plafond

Troldtekt Clouds heeft een elegante en lichte uitstraling en ziet eruit als een strak en eenvoudig verlaagd plafond. Aangezien de rails en hangers een stuk van de rand af zijn geplaatst is alleen het plafondoppervlak en de dunne rand van de platen te zien. Troldtekt Clouds is ontworpen voor montage met Troldtekt Plus akoestische panelen.

Flexibele akoestische oplossing

Troldtekt Baffles is een effectieve en flexibele akoestische oplossing, die bestaande geluidsabsorberende oppervlakken op de muren en plafonds kan aanvullen en de akoestiek reguleert in ruimtes waar het niet mogelijk is een zwevend plafondeiland te installeren.

Met het gebruik van Troldtekt akoestische baffles kan de akoestiek aangepast worden waar nodig, aangezien de baffles afzonderlijk aan de plafondstructuur hangen. Dit biedt aanzienlijke vrijheid op het gebied van design en architectuur. Tegelijkertijd is het een erg effectieve oplossing, aangezien de baffles aan beide kanten geluid absorberen. Het design is simpel en elegant, met een zichtbaar aluminium profiel aan de bovenkant waaraan de dunne stalen draden bevestigd worden.

Troldtekt baffles zijn beschikbaar in natuurlijke (onbehandelde) kleuren of gespoten in onze standaard kleuren (cradle to cradle gecertificeerd) of in elke RAL of NCS kleur.

Geïntegreerde verlichting

Troldtekt Clouds en Baffles maken het mogelijk verlichting te integreren in het verlaagd plafond.

Voor het project Riemser Pharma in Greifswald werden baffles toegepast in de gangen en enkele kantoren. Dit draagt bij aan een goede akoestiek, maar het speciale design omvat ook geïntegreerde plafondverlichting. De unieke oplossing werd ter plekke gecreëerd met gebruik van Troldtekt akoestische panelen, aangepast aan specifieke afmetingen.

In de privéwoning Villa Bayview werd er een discrete en sfeervolle verlichting gecreëerd, door LED lichten te integreren in de Troldtekt Clouds oplossing. Voor het plafond werd er gebruik gemaakt van verlaagde Troldtekt akoestische panelen met opstaande randen, wat integratie van de verlichting mogelijk maakt.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie