No Decibel geluidswerend plafond

Nieuw op de Nederlandse markt! Geluidswerende NO DECIBEL plafond systemen.

Geluidsoverlast is een steeds groter probleem in de randstedelijke gebieden. Woningen worden steeds meer gescheiden tot meerdere zelfstandige woonunits. Daarbij speelt weren van geluidsoverdracht een grote rol. Vaak is het niet meer afdoende alleen het bestaande plafond te isoleren.

Easycell heeft een systeem waarbij je snel en gemakkelijk een zeer betaalbaar high end geluidswerend plafond monteert. Door eenvoudig een verstelbare ring op te draaien aan de van te voren aangebracht draadeind in de balk, bepaal je de hoogte van de demper. Borgen gaat al net zo gemakkelijk door middel van een gepatenteerd borg-clipje. Je schuift deze naar beneden en je demper is geborgd aan het MetalStud profiel. Ombuigen en/of vastschroeven behoort tot het verleden.

Click & Go systeem

Het No decibel geluidswerend plafond kan direct aan de bestaande balken, onder de gipsplaat of onder een betonnen plafond gemonteerd.
Na-isolatie is dus geen probleem. Er zijn dempers verschillende type en hoogte verkrijgbaar.

De demper ontleent zijn kracht aan het stukje Megol rubber wat in de demper op een speciale manier bevestigd zit. De demper munt uit in het ontdreunen. Lage bassen van muziek, mannen stemmen, loopgeluiden of spelende kinderen, etc. wordt opgevangen door de No decibel geluidsdempers.
Doordat de Megol niet uitdroogt blijft de kwaliteit van de werking gewaarborgd.

Onze demper is zeer gebruikersvriendelijk, maar boet daardoor niet in aan effectiviteit!

Zeer krachtig in ontdreunen van lage bassen en loopgeluiden

Er bestaan systemen voor zowel particulieren, als voor de professionele markt. Denk hierbij aan discotheken, geluidsstudio’s of horeca.

Graag informeert Easycell u over de samenstelling en hoeveelheden en desgewenst kunnen zij een compleet werkplan voor u verzorgen.

www.conspec.nl

020-4639057

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie