Een zorgeloze toekomst

Met een huislift kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Een lift in huis maakt het gehele huis gemakkelijk bereikbaar, voor nu en later.

Op steenworp afstand van het Bajes Kwartier in de Amsterdamse wijk De Omval worden op twintig zelfbouwkavels de meest uiteenlopende woningen neergezet. Zo ook deze geschakelde tweekapper.

De woning beschikt over 4 woonlagen met elk een eigen invulling voor de ruimtes. Middenin het trappenhuis is een stijlvolle Huislift A-4000 gesitueerd die bijdraagt aan het wooncomfort en de bewoners moeiteloos naar alle verdiepingen brengt. Mede door de goede samenwerking met Architectenbureau Kabaz en aannemingsbedrijf C. van der Grift sluiten het design van de woning en de huislift perfect op elkaar aan.



Speciale opties

Het vele glas dat gebruikt is om een ruimtelijke woning te creëren, is ook toegepast in de lift. De schacht bestaat voor een groot gedeelte uit glaspanelen. De glasprofielen, dichte schachtpanelen en deuren zijn voorzien van een rustige Zwartgrijze kleur (RAL 7021). Automatische deuropeners en parkeerstand op de deuren zorgen ervoor dat de deuren met één druk op de haalknop openen en hierdoor makkelijker toegankelijk zijn.



Toegankelijk

Het hoofddoel van deze lift is om het huis toegankelijk houden voor de toekomst. Hiervoor is gekozen voor de kleinste Huislift A-4000 die personen en rollator toegankelijk is.


Een perfecte voorbereiding op een zorgeloze toekomst.
Meer informatie? www.aesyliften.nl

« Nieuws overzicht