Eskaled energiezuinige noodverlichting

Het loont direct om over te stappen

Gemiddeld verbruikt een noodverlichtingsarmatuur met TL lamp 131 kilowattuur per jaar. Daarom is het direct lonend om bij groot onderhoud de oude armaturen te vervangen door nieuwe energiezuinige ESKALED armaturen.

OVERSTAPPEN EN DIRECT BESPAREN

De moderne LED technologie heeft een 60% lager energieverbruik en levert niet alleen een directe kostenbesparing op maar zorgt ook voor een reductie van de CO2 uitstoot. Nu overstappen naar ESKALED is een slimme keuze die past in duurzaam ondernemen.

De ESKALED noodverlichtingsarmaturen zijn zo ontworpen dat een snelle vervanging van bestaande TL armaturen mogelijk is. De hoge lichtopbrengst van de moderne LED technologie zorgt ervoor dat het verlichtingsniveau van de vluchtwegen en de zichtbaarheid van de vluchtweg-pictogrammen substantieel verbetert zonder ingrijpende aanpassingen van de installatie en zonder hak- en breekwerk.

In elk armatuur kan gekozen worden tussen permanente verlichting (voor het aanlichten van vluchtwegpictogrammen) of niet-permanente verlichting (voor vluchtwegverlichting, brandt alleen bij spanningsuitval).

Voordelen van Eskaled
  • Lange levensduur van de lichtbron
  • Eenvoudige montage, ook in bestaande situaties
  • Permanent en niet-permanent omschakelbaar
  • Isolatieklasse II (dubbel geïsoleerd)
  • Energiezuinige LED module
Vluchtwegpictogrammen

Alle ESKALED armaturen kunnen voorzien worden van zelfklevende vluchtwegpictogrammen. Voor ESKALED armaturen die onder of in het plafond zijn gemonteerd, zijn design plexiglas pictogramplaten beschikbaar.

Speciale uitvoeringen

Wanneer robuustheid en waterdichtheid  (IP65) absoluut noodzakelijk zijn, is de waterdichte variant  de juiste keuze. De onverwoestbare kunststof behuizing en kap kunnen tegen een stootje en ook een forse regenbui brengt dit armatuur niet van zijn stuk.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie