Innovatief vouwwandenconcept Solarlux

Duurzaam wonen met een bijzondere ambiance

Het nieuwe vouwwandenconcept van Solarlux zorgt voor een unieke woonbeleving. De royale openingsmogelijkheden bieden een maximale verbinding met buiten. De basis van deze glazen vouwwand is gebaseerd op geavanceerde techniek en vormgeving, die bekrachtigd zijn met maar liefst 6 patenten en 4 gerenommeerde design Awards.

Flexibele geveloplossingen

Al 35 jaar staat Solarlux voor uitstekende kwaliteit in de vervaardiging van flexibele oplossingen van glas voor openbare en particuliere ruimtes. De glazen vouwwand heeft daarbij altijd het hart van de collectie gevormd. Met de op maat gemaakte vouwwanden kunnen royale glaspartijen worden gecreëerd, die bijna in hun geheel kunnen worden geopend. Het continue streven naar perfectie, esthetiek en optimale functionaliteit komt samen in een compleet nieuw vouwwandenconcept in aluminium en/of hout. Naast kwaliteit en innovatie van producten ligt duurzaamheid aan de basis van de bedrijfsvoering van Solarlux. De nieuwe fabriek in Duitsland, die twee jaar geleden in productie ging, voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen. Zo wordt afval gerecycled en er wordt alleen gebruikgemaakt van lak op waterbasis.

Maximale ontwerpvrijheid

Dankzij de geperfectioneerde techniek bieden de glazen vouwwandsystemen een oplossing voor vrijwel alle bouwprojecten. Als buitenelement in de gevel van het huis, oplossing op maat in de serre, multifunctionele entree voor winkel of horecagelegenheid of als balkon- of gevelbeglazing met bescherming tegen geluid en weer: de glazen vouwwand is in al deze situaties het ideale product. En ook dankzij de talrijke combinatiemogelijkheden met bovenlichten, draaikiep-, hoek- en vaste elementen bewijst de nieuwe glazen vouwwand van Solarlux zich als absoluut multi-talent. De verschillende elementen kunnen in hetzelfde kozijn worden gecombineerd en het concept levert uitstekende isolatiewaarden. Alle elementen worden met smalle statische middenstijlen geïntegreerd zodat er een prachtig smal profielaanzicht ontstaat.

Bestel nu de brochure met alle technische details!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie