Logomatten en geprinte matten met een ontwerp

Benut de kans om uw bedrijfsidentiteit te promoten

De logomatten bieden de mogelijkheid om een kwalitatieve schoonloopmat geheel te ontwerpen met een bedrijfsfoto, logo of boodschap voor krachtige ‘branding’. Wanneer uw bezoek binnenkomt, is een entreemat een grote promotionele kans om uw bedrijfsidentiteit te versterken en uw gasten vriendelijk te begroeten, omdat de meeste mensen bij binnenkomst voornamelijk naar de vloer kijken.

Hoogwaardige HD printtechniek

Notrax® gebruikt de meest recente printtechnologie en HD printtechniek waardoor het gemakkelijk is om complexe logo designs, schaduwen en driedimensionale effecten te printen. Een hoge resolutie resulteert in een fotokwaliteit print met een superieure beeldweergave. De scherpe definitie van dunne lijnen, contouren en vloeiende kleurovergangen produceren exacte details, waardoor elke mat zijn eigen unieke uitstraling heeft. De poolhoogte verbetert de diepte van een beeld. Dit resulteert in een schitterend effect.

Ongelimiteerde kleurmogelijkheden

Notrax® logomatten worden geprint met een uitgebreid kleurproces printmethode, die heldere en stabiele kleuren produceert met bijna alle kleurmogelijkheden. Door de grote variatie aan kleuren kunnen heldere kleuren, uitstekende zwarttinten (sterke contrasten) en vloeiende kleurovergangen (oneindige schaduwmogelijkheden) resulteren in een uitzonderlijke fotokwaliteit printtechniek. Hierdoor springt uw logo eruit.

Verschillende kleuren logo’s, ingewikkelde designs, artworks en zelfs foto’s kunnen gemakkelijk gerepliceerd worden. Selecteer uit één van de duizenden Notrax® bestaande kleuren of lever een PMS (Pantone Matching System), RAL (Reichs-Ausschuss für Lieferbedingungen) of een andere vergelijkbare kleurcodering in en wij zullen uw logokleuren matchen voor een mooie weergave van uw logo.

Match Your Mat™

BrilliantStep™ kan ook geprint worden in één kleur om uw mat te matchen bij elk interieur of kleurenschema. Wij maken gebruik van ons kleursysteem met duizenden heldere kleuren om te voorzien in een snelle en accurate matching van de kleuren. Of geef uw gewenste kleur aan, door gebruik te maken van de PMS, RAL of andere kleurcoderingsystemen en dan matchen wij uw mat. Unikleur matten kunnen ook samen gebruikt worden met de logomatten voor een compleet kleur gecoördineerd mattensysteem.

Lengtes op maat en afmetingen

Zoals met alle Notrax® producten zijn de Notrax® losliggende entreematten leverbaar in een veelvoud aan standaardafmetingen als ook in lengtes op maat (beschikbaar per strekkende meter).
Ons gespecialiseerd productieteam kan Notrax® logomatten op maat maken naar elke gewenste afmeting, vorm of lengte met bevestigde afgeschuinde randen om de mat af te werken en struikelgevaar te voorkomen. Zelfs speciale vormen, inclusief cirkels, halve cirkels en bogen, kunnen geproduceerd worden voor installaties op maat.

Over Notrax

Notrax® heeft een volledige selectie aan entreematten voor binnen en buiten die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Notrax® professionele schoon- en droogloopmatten zijn ontworpen om:

  • vuil en vocht van schoenzolen te verwijderen;
  • te voorkomen dat vuil zich verder in gebouwen verspreid;
  • entrees er te allen tijde verzorgd en schoon uit te laten zien;
  • gevaarlijke glijpartijen te voorkomen;

Bekijk de gehele Notrax® lijn van entreematten voor grote entrees op www.notrax.eu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie