Sellco introduceert de SHD Bouwvloer

De eerste Slimline High Density vloerbescherming voor de bouw

Sellco lanceert deze week de SHD Bouwvloer: de eerste Slimline High Density vloerbescherming voor de bouw. Het is een eigen ontwikkeling van Sellco na 10 jaar van ervaring met zelfklevende folie, afdekvlies en 2 jaar ervaring met de HD Eventvloer.


Ultieme vloerbescherming

Er is grote vraag naar een robuuste bouwvloer die volledige bescherming biedt, snel gelegd kan worden en belastbaar is met alle materieel tot zelfs vorkheftrucks en hoogwerkers.

De vorige generatie HD vloerpanelen is onder de naam “Eventvloer” al razend populair bij evenementen. Op kwetsbare vloeren kunnen evenementen of bouwactiviteiten plaatsvinden, zonder de kater van een schadepost aan de originele vloer. Deze vloer heeft zich bewezen op alle soorten sportvloer, marmer, parket, tapijt en zelfs op glas.

Gebruiksvriendelijk en snel

De SHD Bouwvloer bestaat uit polypropyleen sandwichpanelen die goed hanteerbaar zijn in een puzzelvorm van 0,80 x 1,20 meter. Een paneel weegt 1,6 kg en is dus een ARBO-vriendelijk product. De vloer is door iedereen snel te leggen (ca. 6 m2 per minuut).

Extreem hoge belasting

Door de ultradichte honingraatstructuur is het paneel bestand tegen extreem hoge belasting tot 1.000 kg per m2 en zelfs tegen naaldhakken en vallend gereedschap. Het verschil met de HD Bouwvloer is de nog hogere densiteit van de honingraatstructuur. De panelen zijn slechts 4 mm dik. Dat voorkomt problemen bij het openen van toegangsdeuren.

Duurzaam, gerecycled

Het materiaal van de SHD Bouwvloer is vervaardigd uit gerecycled polypropyleen. Het is uitstekend te recyclen. De SHD Bouwvloer is bestand tegen logen, zuren, oplosmiddelen en bacteriegroei.

Herbruikbaar

De Sellco SHD Bouwvloer is steeds opnieuw te gebruiken, de panelen kunnen eenvoudig gereinigd worden. Ze worden compact gestapeld. Is er een paneel toch beschadigd of verzaagd om de vloer passend te maken? Dan is dit element eenvoudig te vervangen.

Te koop en te huur

En het mooie is: deze SHD Bouwvloer is vanaf vandaag niet alleen te koop, maar ook te huur. Sellco komt in dat laatste geval voorrijden en legt de vloer in no-time, zodat u direct onbezorgd aan de slag kunt. Kijk op www.sellco.nl (koop) of www.sellcorent.nl (huur) of bel 077-326 8072.

« Nieuws overzicht