Elke horecazaak #Instaproof met Prints van Oranje

Een #interieur om op te eten

Als horecazaak tel je tegenwoordig pas mee als je hashtagwaardig bent. Eten moet niet alleen lekker zijn, maar op zijn minst ook Instagrammable. Net als het interieur. Met tapijt, behang, vinyl en gordijnen bedrukt met jouw eigen ontwerp heb je alle ingrediƫnten in huis om een spraak- en smaakmakende indruk achter te laten die in de juiste feeds terechtkomt. Spice it up met de gepersonaliseerde printoplossingen van Prints van Oranje.

Trending topic met unieke prints

Onder de aandacht komen bij de juiste #foodies en #foodbloggers? The Streetfood Club is dagelijks trending topic op Instagram en dat is niet voor niets. De nieuwe uitgaanshotspot in Utrecht belooft een foodtrip vol verrassingen. In het restaurant flaneren de gasten op een tapijt vol met veren, waar zij zich als vanzelf laten meevoeren naar de lounge even verderop, waar de tropische planten op het kleurrijke behang flirten voor een fotomomentje #nofilterneeded.

En ook die andere fotogenieke foodtempel uit Amsterdam, Mama Kelly, heeft een interieur om op te eten. Het suikerspinroze restaurant steelt met haar uitzonderlijke behang en tapijt met illustraties van #tasty kippen en kreeften volledig de show. En daar is ook geen filter voor nodig!

Op maat gemaakte printoplossingen

Prints van Oranje beschikt over unieke, custom made printoplossingen en ondersteunt horecaondernemers bij de uitwerking van hun interieurprojecten.

De rode draad hierin: een onvergetelijke indruk begint met creatieve vrijheid en eindigt bij de perfecte afstemming van materialen en stijlelementen. De printoplossingen van Prints van Oranje zijn vanzelfsprekend voorzien van belangrijke eigenschappen als duurzaamheid en brandveiligheid.

Laat de #influencers en #foodlovers maar komen!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie