Epoxyvloer HIM Products legt stevig fundament

Vloeren vormen de basis van iedere succesvolle onderneming

HIM Products levert al sinds 1932 epoxyvloeren voor uiteenlopende toepassingen en sectoren. De vloerspecialist uit IJmuiden weet wat van belang is op een vloer waar hard op wordt gewerkt.

Vloeroplossing voor elke industrie

HIM Products heeft ruime ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van industriële en decoratieve vloeren en vloerafwerkingen op basis van epoxy en polyurethaan. Gietvloeren kennen geen geheimen voor HIM, wetende dat elke situatie en industrie om unieke vloeroplossingen vraagt. HIM epoxyvloeren blinken uit in zakelijke toepassingen, met name in branches waar stevigheid, veiligheid en duurzaamheid van vloeren een belangrijke rol spelen. De vloeren zijn oersterk en garanderen een lange levensduur. Als het ligt, dan blijft het liggen.

Epoxyvloer legt stevig fundament

HIM Products heeft al veel klanten voorzien van epoxyvloeren. De robuuste beschermlaag, die ook uitvoerbaar is met extra opties als vocht-, chemicaliën- en UV-bestendigheid, maakt de gietvloer bijzonder geschikt voor:

  • Voedselverwerkende faciliteiten;
  • Productiehallen;
  • Parkeergarages;
  • Werkplaatsen;
  • Magazijnen.

Zo leggen epoxyvloeren de ultieme basis voor bedrijven waar gebruiksgemak en hygiëne centraal staan. De projectvloeren van HIM voldoen zo ook aan de HACCP-voorwaarden en zijn bestand tegen vocht, vetten en stoomreiniging, waardoor ze geen enkel risico vormen voor geproduceerde etenswaren.

Alle vloeren uitvoerig getest

Voordat HIM zijn vloerproducten en -coatings op de markt brengt, worden deze uitvoerig in het eigen laboratorium getest op gebruik én uiterlijk. Daarnaast wordt elke batch voor verzending gekeurd om klanten ervan te kunnen verzekeren dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden en producteigenschappen die zij van HIM gewend zijn.

HIM heeft alles in huis om vloeren ‘als gegoten’ te laten zitten en weet precies welk effect de vloerkleur op de beoogde ruimte heeft. Dankzij deze kennis sta je met de epoxyvloeren van HIM nooit voor verrassingen. De vloeren zijn leverbaar in diverse kleuren en gaan op in elke ruimte.

Al ruim 80 jaar sterk in vloeren

HIM Products B.V is al ruim 80 jaar sterk in vloeren. Ook waar het slijtlagen betreft staat het bedrijf – dat over de hele wereld actief is – bekend als toonaangevende leverancier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie