Vloeren vervangen in rap tempo

Met de stalen liggers van Havebo bent u verzekerd van kwaliteit en van snelheid

Het vervangen van een bestaande houten vloer kan een omvangrijke operatie zijn.
Je weet immers pas wat er onder de vloer ligt wanneer deze is verwijderd.

Maatvoering en snelheid is in dit stadium van cruciaal belang, dit om de bewoners minimaal tot last te zijn.



Zeer eenvoudige verwerking

Met de stalen liggers van Havebo bent u verzekerd van kwaliteit en van snelheid. Deze liggers hebben dezelfde maatvoering als de betonnen ligger en is het hierdoor mogelijk dezelfde EPS vulelementen (broodjes) te gebruiken. Met meer dan 90 verschillende liggerlengtes is paszagen nagenoeg overbodig. De stalen liggers zijn verkrijgbaar van 500 mm tot 5.000 mm in stappen van 50 mm.

Het eigengewicht van de ligger is beperkt gebleven tot een 5 kg per strekkende meter, hierdoor is de verwerking van deze renovatievloer geen tijdrovende onderneming.

Verzekerde verankering

Gemak in verwerking stond bij het ontwerpen voorop. Het systeem wordt gedragen door een stalen hoeklijn welke voorzien is voorgeboorde gaten en handige stelsleuven om deze waterpas te kunnen stellen. Havebo biedt tevens een montagepakket aan welke compleet is met ankers om de hoeklijn op de juiste manier te monteren. Op deze wijze is uw renovatievloer 100% veilig om te dienen als een nieuwe begane grondvloer.

Comfort en duurzaamheid

Met de renovatievloer van Havebo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over nare luchtjes vanuit de kruipruimte of over het onderhoud van uw begane grondvloer. De EPS vulelementen sluiten de liggers op als één vloerveld waardoor deze gesloten is en een Rc-waarde kan behalen van maar liefst 6,50 m² K/W. De stalen liggers en de hoeklijnen zijn behandeld met een Magnelis® coating en zorgen voor een zeer lange bescherming tegen corrosie, tot wel 10 x langer dan verzinkt staal.

Zorgeloos wonen met de SL-Combinatievloer van Havebo!

De opdrachtgever staat aan het stuur als het gaat om comfort en wij denken graag met u mee om de hoogst haalbare wooncomfort te realiseren. Wenst u meer informatie over de renovatievloeren van Havebo?

Neem dan een kijkje op onze vernieuwde website www.havebo.nl of neem contact met ons op via (030) 228 06 13.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie