Nederlands Warmtepompcongres 2018

Van Gas naar All electric

Jarenlang bungelde Nederland onderaan in de Europese duurzaamheidslijsten, maar dat gaat veranderen. Volgens het Klimaatakkoord moet de Nederlandse CO₂-uitstoot binnen 12 jaar 49 procent minder zijn dan in 1990. 

Enorme opgave

Een enorme opgave voor alle sectoren, ook voor de gebouwde omgeving. Alle woningen krijgen met de energietransitie te maken: aardgas gaat als energiedrager onvermijdelijk plaatsmaken voor zo duurzaam mogelijk opgewekte elektriciteit.  

Dat zorgt voor grote uitdagingen, maar het biedt ook mogelijkheden. Groene gemeenten zetten zich op de kaart, aanbieders krijgen (nieuwe)marktkansen en afnemers vergroenen hun vastgoed en besparen op (energie)kosten.

Grote rol voor warmtepompen

Warmtepompen spelen hier de komende jaren een steeds grotere rol bij. Langzaam maar zeker gaan ze de CV-ketel uit de markt verdringen. Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) ondersteunen dit proces, door samen het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 te organiseren.

Nederlands Warmtepompen Congres

Warmtepompen spelen hier de komende jaren een steeds grotere rol bij. Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) ondersteunen dit proces, door samen op 10 oktober het Nederlands Warmtepompen Congres te organiseren.

>> Meld je aan, lees het programma en de sessies na op Nederlands Warmtepompen Congres.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie