ThermoSmart V3: Mooi. Makkelijk. Energie besparen

ThermoSmart V3 met geofencing is nog mooier, nog makkelijker en nog slimmer. Bespaar tot wel 30% op energie.

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone. Zo wordt iedere woning duurzaam en efficiƫnt verwarmd, zonder op comfort in te leveren.

ThermoSmart V3 heeft een fraai glazen touchscreen en een opgefriste vormgeving. Met de gratis ThermoArt kan je het design van de nieuwe ThermoSmart V3 zelf aanpassen. De stijlvolle ThermoSmart V3 past in ieder interieur!

Zoals alle ThermoSmarts maakt de V3 ook gebruik van jouw slimme meter. Daardoor kan ThermoSmart je precies laten zien wat een douche 's ochtends gekost heeft en hoeveel gas je verbruikt voor verwarmen en voor koken. Bovendien wordt tapwater alleen verwarmd als er daadwerkelijk warm water nodig is. Doordat ThermoSmart zelflerend is, past hij zich aan aan de verwarmingskarakteristiek van de woning.

De ThermoSmart V3 is een Nederlands product.

 

Kenmerken

  • Bespaar tot wel 30% op energie;
  • Past in elk interieur door ThermoArt;
  • Werkt samen met slimme meter;
  • Gratis app wordt aangestuurd door smart phones;
  • Inzicht in energiegebruik.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie