Lindab Felsdak: een elegant en tijdloos dak

Het felsdak is geïnspireerd op de klassieke zinken felsdaken.

Verschillende gebouwen vragen om verschillende soorten daken. Het Lindab assortiment bestaat uit dakproducten met verschillende kleuren en profielen waardoor u er zeker één vindt die perfect bij uw gebouw past. Het Lindab Felsdak is slechts één van deze producten. Alle Lindab producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, verzekeren een eenvoudige montage en hebben 15 tot 20 jaar garantie.

 
Elegant en tijdloos

Het felsdak van Lindab is geïnspireerd op de klassieke zinken felsdaken. De profielen laten zich eenvoudig, zonder speciale hulpmiddelen, in elkaar klikken. Het resultaat is een elegant en tijdloos dak, dat staat voor solide vakmanschap.

Kies tussen verschillende klassieke en moderne kleuren en u krijgt een aantrekkelijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk dak, ongeacht op welk gebouw u de felsprofielen legt.

Met een Lindab Felsdak krijgt u een elegant en sterk dak dat vele jaren meegaat en de karakteristieke uitstraling heeft van een klassiek felsdak.

 
Hoeken en hellingen? Geen probleem!

Bij de ontwikkeling van het Lindab Felsdak, is de focus gelegd op een snelle en eenvoudige montage. De felsprofielen laten zich snel en eenvoudig monteren door één enkel technisch persoon. Bij het werken rondom obstakels zoals schoorstenen, dakramen, dakkapellen en kilgoten wordt wat meer vakkundig inzicht gevraagd.

 
Kennis en ervaring

Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak, kiest u niet alleen voor een duurzaam en modern dak, maar ook voor onze jarenlange kennis en ervaring. Hierdoor zullen uw bouwwerkzaamheden eenvoudig en nauwkeurig verlopen.

Wilt u meer informatie over hoe een Lindab Felsdak gemonteerd wordt? Neem dan contact op met één van onze productadviseurs. Zij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren en informeren over het Lindab felsdak. Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk ook onze brochure: zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden (zie ook de foto’s bij dit bericht).

Contact

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie