Maak uw project stijlvol toegankelijk

Het toevoegen van een lift aan een project kan soms een moeilijk punt zijn in de ontwerpfase. Er is een prachtig gebouw ontworpen, maar hoe past een lift in deze architectuur?

En voor wie moet het gebouw dan toegankelijk worden? Aesy Liften helpt hier graag bij.

Een project bij Vesteda in Amsterdam laat zien dat optimale toegankelijkheid en architectuur een goede combinatie kunnen zijn. In het pand zijn 4 identieke portieken waar 4 identieke liften zijn gerealiseerd. Dit in samenwerking met van Heeswijk Architecten.

Ook hierbij was het doel om de liften te laten opgaan in de omgeving. Hiervoor is gebruik gemaakt van een halfhoge toegang op de bovenste stopplaats, welke aan 4 zijden is uitgevoerd in glas. Dit zorgt ervoor dat de lift aansluit bij balustrade en het open geheel.

Wanneer je op de eerste etage staat kun je door het open gebouw heen kijken en zo alle 4 de liften zien.

Speciale opties

Standaard is een Aesy lift al voorzien van vele opties, maar iedere lift is daarnaast ook naar wenst uit te voeren.

Bij dit project is ervoor gekozen om de lift aan 4 zijden van glas te voorzien. Voor de deuren en de glasprofielen is gekozen voor de kleur RAL7021, waarbij het aluminium profiel om het glas in de deur is meegenomen.

Voor de deurgrepen is gekozen voor  een groot en slank design waardoor deze een elegante uitstraling heeft. De unieke kleine RVS haalknop sluit hier perfect op aan.

Toegankelijk

Het hoofddoel van deze lift is het gebouw toegankelijk maken voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Hiervoor is gekozen voor de standaardafmeting van Personenlift A-5000.

Het gehele traject aan uw zijde

Dit project is een voorbeeld van hoe een goede samenwerking kan leiden tot een geweldig resultaat. Aesy Liften is trots hieraan bijgedragen te mogen hebben.

Voor iedere toepassing een oplossing. Bekijk onze liften voor meer informatie: https://aesyliften.nl/liften

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie