Orona: ‘Samen bereiken we meer’

Mobiliteitsspecialist Orona behoort tot één van de grootste liftleveranciers ter wereld

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen.

‘Samen bereiken we meer’ is vanaf dag één het fundament van de organisatie, die in 1964 is opgericht in Spaans Baskenland.

ORONA is een coöperatie bestaande uit meer dan 30 bedrijven in Spanje, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen en Brazilië. Met twee gespecialiseerde fabrieken heeft Orona de grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa.

Orona in het kort:
  • van elke 10 nieuwe liften die in Europa worden geïnstalleerd, is er één van Orona
  • meer dan 100 landen hebben producten van Orona geïnstalleerd
  • wereldwijd zijn er 250.000 liften met Orona-technologie
  • eerste liftfabrikant ter wereld met certificaat voor Milieuvriendelijk Ontwerpen (ISO 14006)
  • meer dan 5.000 servicegerichte professionals.

Orona is onbetwist een leidende partij en behoort tot één van de grootste liftleveranciers ter wereld. Toch draait het bij Orona als coöperatie om lokale aandacht en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Als Orona Nederland kennen we een slagvaardige, transparante organisatie met korte lijnen en lokaal bestuur.

Meer informatie

Meer weten over wat Orona voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We vertellen u graag meer!

www.orona.nl

T (0172) 44 61 16

info@liften.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie