Klimmiddelen waar je U tegen zegt

Elk klimmiddel van Gorter is volgens EN-normen positief getoetst op veiligheid, constructiesterkte en goede werking

De trap is een onontbeerlijk onderdeel voor een veilige en praktische toetreding tot ondergrondse ruimtes en het dak. Dat begrijpen ze bij Gorter als geen ander. Het bedrijf uit Schagen levert haar vloer- en dakluiken derhalve met gecertificeerde (opsteek)ladders, schaartrappen en vaste trappen.

Elk klimmiddel van Gorter is volgens EN-normen positief getoetst op veiligheid, constructiesterkte en goede werking en is hiermee TÜV NORD-gecertificeerd. De constructie en het materiaalgebruik waarborgen een hoge mate van stabiliteit en langdurige bedrijfszekerheid. In deze nieuwsbrief belichten we graag de volgende unieke Gorter-klimmiddelen:

Vaste trap met industriële look

De GS50 is de perfecte trap voor locaties waar het dakluik toegang biedt tot een dakterras. Deze vaste trap is modern vormgegeven, overbrugt verdiepingshoogten van 2500 tot 3370 millimeter en biedt met haar antisliptreden en robuuste leuning maximale veiligheid. Extra bijzonder is het door Gorter gepatenteerde systeem: de automatische horizontale afstelling van de treden zorgen voor een perfecte plaatsing.

Optimaal veilige schaartrap XL

Deze Gorter-combinatie (dakluik met schaartrap type XL) is ontworpen voor het bereiken van hoger gelegen liftmachinekamers en technische ruimten. De schaartrap wordt geleverd met Aboma-certificaat voor toegang tot (lift-)machinekamers volgens EN-ISO 14122-3. Uniek in de markt! De brede traptreden (480 mm) en het grotere dakluik (1000 x 1500 mm) vereenvoudigen het meenemen van materialen naar de bovenliggende ruimte of het dak. De met de trap mee schuivende leuningen maken de schaartrap extra veilig. 

Over Gorter

Gorter® is een internationaal bedrijf dat in 1928 is opgericht als fabriek van metalen ramen en deuren. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw heeft Gorter zich gespecialiseerd in toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds.

Meer informatie via http://www.gortergroup.com/nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie