Flexibele glazen gevels van Solarlux

SL23 schuifsysteem prima toepasbaar voor hoogbouw met extra windbelasting

Solarlux is specialist op het gebied van transparante geveloplossingen en streeft continu naar de meest geavanceerde, multifunctionele oplossingen passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Het onlangs geïntroduceerde nieuwe vouwwandenconcept onderscheidt zich in de grote flexibiliteit met talrijke uitvoeringsmogelijkheden, zodat in vele gevallen aan de bouweisen kan worden voldaan.

Nieuw Balkonbeglazing-schuifsysteem SL23

Het nieuwe transparante vol-glas schuifsysteem SL 23 van Solarlux voorziet in de behoefte van een fraai vormgegeven gevelsysteem en is uitermate geschikt als beglazing van de buitenruimte van balkons en loggia´s. Qua esthetica is het grote voordeel is dat het schuifsysteem vóór de valbeveiliging gemonteerd kan worden en er een vlakke gevel ontstaat. 

Hoge windlasten

Dankzij glasdiktes tot 17 mm is het SL23 schuifsysteem prima toepasbaar voor hoogbouw met extra windbelasting. In de beschikbare sporen kunnen drie vleugels geplaatst worden, die naar keuze naar links, naar rechts of naar beide kanten kan worden geopend. De uittil- en uitvalbeveiliging zorgt dat bij hoge windlasten de veiligheid gegarandeerd is. Met de RVS loopwagens met kogellagers kunnen vleugelgewichten tot 150 kg worden ingezet. De extra schil verhoogt het wooncomfort voor de bewoners omdat de balkons beschut zijn tegen weersinvloeden en geluidreductie bewerkstelligen. De extra schil vormt tevens een isolatiebuffer hetgeen een energiebesparing oplevert.

Meer informatie

Bekijk: Solarlux balkonbeglazing.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie