Voorkom inbraak met 100 % inbraakwerende kunststof beglazing

250 x sterker dan glas, 100 % hufterproof.

Iedereen wil inbraak liever voorkomen. Hoe is dat mogelijk wanneer u niet thuis bent en iemand zo uw ramen in kan slaan? Het antwoord is simpel; met de anti-inbraak kunststof beglazing van PyraSied. Deze inbraakwerende kunststof beglazing is zo bijzonder hufterproof, dat het voor inbrekers onmogelijk is om via het raam uw pand binnen te komen. Het is namelijk 250x sterker dan glas en daarmee 100% hufterproof. Door deze inbraakwerende kunststof beglazing achter uw ramen te plaatsen, kunt u snel en voordelig uw ramen beveiligen tegen inbraak.

Inbraakwerende kunststof beglazing  is geen vervanging van uw raam, maar dient als extra bescherming achter uw raam geplaatst te worden.

Anti-inbraak kunststof van PyraSied:
  • 100% hufterproof
  • 250x sterker dan glas
  • Op maat te bestellen
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Brandcertificering
Uw woning beveiligen

Wilt u uw woning extra beveiligen tegen inbrekers? Heeft u kleine ramen die zo open zijn, oude ramen van enkel glas of kleine raampjes in de keuken of garage? Dat soort ramen zijn snel ingeslagen. Maar ook voor- of achterdeuren kunt u met gemak extra beveiligen, indien het hang- en sluitwerk natuurlijk goed is. Plaats de platen achter uw ramen en u kunt met een gerust hart op vakantie.

Extra beveiliging tegen inbraak of vandalisme

Wilt u de ramen en deuren van uw bedrijfspand op een industrieterrein volledig beveiligen tegen inbraak of vandalisme? Plaats achter alle ramen op de begane grond inbraakwerende kunststof beglazing.

Kant-en-klaar op maat en met boorgaten

Bij PyraSied Xtreme Acrylic kunt u de platen op maat bestellen. U hoeft niet zelf de plaat op maat te zagen of er gaatjes in te boren, want ook dat verzorgen wij graag voor u indien gewenst. U hoeft de plaat dan alleen nog maar aan uw kozijn te bevestigen.

Anti-inbraak kunststof beglazing

Inbraakwerende kunststof beglazing is gemaakt van de volledig transparante en buigbare kunststof polycarbonaat. Polycarbonaat heeft een brandcertificering en mag in openbare en publieke ruimtes worden toegepast.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie