Voor elke soort ruimte een passende vluchtwegverlichting.

Om lange gangen te voorzien van vluchtwegverlichting introduceert Famostar een nieuw type binnen de CELO-familie: CELO XL. Hierdoor heeft u in totaal de keuze uit vier type lenzen voor een optimaal lichtpatroon op de vluchtweg. Zo bent u altijd verzekerd van de meest efficiënte oplossing in noodverlichting.

 

C- en L-lens voor gangbare ruimtes

De C- en L-lens zijn in alle gangbare ruimtes toe te passen. De C-lens is ideaal in vierkante, open ruimtes zoals een aula of ontvangstruimte door het cirkelvormig lichtpatroon. De L-lens geeft een langwerpig lichtpatroon op de vluchtweg, wat geschikt is voor rechthoekige ruimtes zoals gangen.

 

XL- en S-lens voor bijzondere situaties

Daarnaast zijn er twee speciale type lenzen voor bijzondere situaties. De nieuwe XL-lens is ontworpen voor lange gangen van 13 t/m 19 meter en heeft een tussenafstand van maar liefst 23 meter. De S-lens is geschikt voor het verlichten van een object met 5 lux zoals een EHBO-post of brandblusvoorziening (zie NEN-EN 1838).

 

Minimalistische led-noodverlichting

De CELO-familie heeft zowel een inbouw als een opbouw variant welke uitblinken in montagegemak. Dit resulteert in installatie en onderhoud met lage faalkosten. Het design van CELO is onopvallend zodat deze vluchtwegverlichting alleen zichtbaar is wanneer het nodig is: in nood! Ook past het strakke, minimalistische ontwerp in de lijn van vluchtwegaanduiding Go!. Door deze te combineren heeft de totale noodverlichtingsinstallatie een eenduidige, moderne uitstraling.

 

Meer informatie? Ga naar famostar.nl.