Is de gevel voor u daadwerkelijk een wit canvas?

Een grafisch unieke gevel is binnen handbereik.

Hoe mooi zou het zijn als voor uw gevel de enige beperking uw eigen creativiteit zou zijn? Steni Vision biedt u de kans een uniek gevelontwerp te maken.

Er zijn tal van mogelijkheden qua hoeveelheid, uitvoering en decor, zoals eigen foto's, illustraties, motieven en dat ook nog in de 3 glansgraden mat, halfmat of hoogglans. Als kers op de taart kunt u werken met custom made vaste L- of U-elementen voor een monolitische esthetiek, waar er toch licht en snel conform het geventileerde gevel principe wordt gemonteerd. Mocht u nu nog twijfelen om Steni Vision te kiezen helpt de unieke 40 jarige garantie u wellicht over de streep.

Is de gevel dus een wit canvas voor uw ? Steni zegt volmondig ja dankzij Steni Vision. Zij kunnen dit echter niet alleen, zij doen dit samen met u en de steni-partners. Door krachten en energie te bundelen ligt een grafisch unieke gevel nu binnen handbereik.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie