Voor een aangenaam binnenklimaat en een prettige (werk)omgeving biedt de SolidScreen de gewenste oplossing

Glas is een aanwinst voor een gebouw, mits gecombineerd met de noodzakelijke buitenzonwering.

 

De ideale buitenzonwering voor projecten is de SolidScreen. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en verhoogt het visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het doek gaat lichthinder tegen, waardoor de zichtbaarheid op beeldschermen en digiborden aanzienlijk verbetert. Het systeem is onder andere succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h en heeft de hoogste klasse behaald in TÜV-testen op levensduur en windbelasting.

 

Voordelen van de SolidScreen®
  • Uitstekende warmte- en lichtwering
  • Blijvend zicht naar buiten
  • Energiebesparing tot 29%
  • Op windsnelheid getest tot 145 km/h

 

Schiphol

Het project ‘Schiphol Central’ is afgelopen jaar gerealiseerd: Voor het zakelijke hart van luchthaven Schiphol hebben we de automatisch aangestuurde SolidScreen mogen leveren. De locatie is na een herontwikkeling van ruim twee jaar getransformeerd tot dé plaats voor alle basisvoorzieningen in het Schiphol Central Business District.
 

Na de oplevering in 2015 bleek dat de lamellen zonwering niet voldoende bescherming bood tegen hinderlijk zonlicht. Heel vervelend, met name voor werknemers die moeten kunnen functioneren in een aangenaam binnenklimaat en een prettige (werk)omgeving. Gelukkig bood de SolidScreen wel de gewenste oplossing. De keuze viel op de SolidScreen, dankzij de vermindering van het energieverbruik, de moderne uitstraling en de bewezen duurzaamheid.  Zonder daarbij concessies te doen aan comfort.
 

In opdracht van De Haan Westerhoff leverde de AVZ-Group uiteindelijk maar liefst 1500 SolidScreens voor het omvangrijke project. De screens zijn gemonteerd door De Haan Westerhoff.