EFAFLEX snelloopdeuren – geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie

Serie S: snelle en veilige snelloopdeuren voor de zwaarste omstandigheden

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s. Doordat het deurblad wordt opgerold via de spiraaltechniek in plaats van op een as, zorgt deze constructie voor hoge openingssnelheden. Geen enkele deur met vergelijkbare eigenschappen maakt de doorgang zo snel vrij.

Dankzij het innovatieve deurblad van de EFAFLEX Serie S is het mogelijk de deur voor zowel binnen als buiten te gebruiken, in koel- en vriescellen of als afsluiting van een parkeergarage.  

Hoge isolatie, snel en veilig

Wilt u een perfecte isolatie? Met de Serie SST levert EFAFLEX Spiraaldeuren met thermisch gescheiden isolatielamellen, met een U-waarde maximaal tot 0,62 W/m2K.  Bij extreem hoge snelheden is veiligheid een belangrijk thema. Hiervoor heeft EFAFLEX het Active Crash Systeem ontwikkeld. Bij een aanrijding kan de onderste deurbladmodule (tot ongeveer 100 cm hoog) aan twee zijden uitbreken. Het volautomatisch systeem zorgt ervoor dat de deur langzaam opent en bij het sluiten het deurblad terugplaatst in de geleidingen.

Transparant deurblad

De EFAFLEX Serie STT zijn transparante Turbodeuren met een snelheid tot  3,0 m/ sec.  Dankzij lamellen van kristalhelder acrylglas is het deurblad van de EFA-STT® tot meer dan 70% doorzichtig - dit maakt de deur tot een wereldwijd unieke snelloopdeur: robuust en toch bijna volledig transparant.

Deze Turbodeuren zijn uitermate geschikt voor locaties waar u uw producten wilt laten zien, zoals showrooms. Maar een dichte deur uitgevoerd met een zichtvenster in de vorm van een aantal zichtlamellen is ook gewoon mogelijk.

Nieuw product: Geïsoleerde Snelloop-Vouwdeur EFA-SFT-THERM

Al jarenlang heeft EFAFLEX de snelloop-vouwdeur in het deurenprogramma en dat met groot succes. De vraag naar een geïsoleerde versie van deze deur groeide en daardoor is er nu ook de keuze voor een versie met de EFA-THERM lamellen.

Kenmerken
  • Unieke oprolspiraal met ruim 25 jaar ervaring;
  • Bestand tegen extreme windbelasting, toch een flexibel stabiel deurblad;
  • Openingssnelheid tot 4,0 m per sec.;
  • Combinatie van snelheid, veiligheid en energiebesparing.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie