De nieuwste ontwikkeling op gebied van terrasoverkappingen van Solarlux scoort hoog voor wat betreft design en functionaliteit en is de ideale keuze voor moderne architectuur.

Slanke profielen en maximale transparantie: de nieuwe SDL Acubis met plat dak is een verdere uitbreiding van het productportfolio van Solarlux voor het overkappen van het terras.

 

De  SDL Acubis is verkrijgbaar in een uitvoering die aangesloten kan worden op de woning,  maar ook als vrijstaande variant in de tuin. Met flexibele, verticale glaselementen kan de SDL Acubis moeiteloos worden uitgebreid tot tuinkamer.Constructie plat dak

De interne statica van het ongeïsoleerde systeem van aluminium profielen verleent het dak een prachtige elegantie. De dakhelling van slechts 2° is nauwelijks zichtbaar maar garandeert wel een ideale afwatering van het dakoppervlak. De SDL Acubis is verkrijgbaar als lessenaarsdak of als zadeldak. Bovendien zorgt de vlakke, uit één deel bestaande wandaansluiting voor een nog mooier aanzicht.

 

Terrasoverkapping van Solarlux

De terrasoverkappingen van Solarlux zijn geheel op maat gemaakt en zijn hierdoor ideaal aan te passen aan de  bestaande woningarchitectuur. Een terrasoverkapping in zijn eenvoudigste vorm zorgt voor goede bescherming op regenachtige dagen. De verticale, verschuifbare glazen elementen creëren een tuinkamer die rondom bescherming biedt tegen regen en wind. Solarlux streeft continu naar perfectie: daken, zonweringsmogelijkheden, verlichting en verticale elementen nauwkeurig op elkaar afgesteld en tot in het kleinste detail uitgedacht, zodat een complete tuinkamer geleverd kan worden.

 

Advies op maat

Solarlux is een Duits familiebedrijf dat garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Graag werken wij intensief samen met architecten, ontwikkelaars en aannemers en zijn wij betrokken vanaf de ontwerpfase. Samen zoeken wij naar de meest passende oplossing waarbij rekening wordt gehouden met de eisen voor wind- en waterdichtheid en isolatie, evenals met de normen voor de geluidlast en inbraakwerendheid. Alles wordt in eigen huis op maat geproduceerd en begeleiden wij het bouwproces van tekenwerk tot montage.

 

 

Meer informatie op www.solarlux.nl