Leerkotte SoftClose Privacy: veilig voor nieuwsgierige blikken

De C|ZAM SoftClose sanitaire cabines van Leerkotte zijn leverbaar in een nieuwe variant: SoftClose Privacy. Niet alleen met een geruisloos sluitende deur, ook van onder tot boven gesloten om nieuwsgierige blikken geen kans te geven.

 

Alleen maar voordelen

Ondanks de blikdichte onderaansluiting is het schoonmaken van de vloer net zo eenvoudig als bij de andere types SoftClose sanitaire cabines. Voor een extra strak uiterlijk en optimale privacy is het mogelijk om de panelen helemaal tot het plafond door te laten lopen.

 

De vingerveilige SoftClose scharnieren met geïntegreerd remsysteem zorgen dat de deuren geruisloos sluiten. De deuren zijn tot maximaal 180º te openen. De eengreeps-deurknop van geanodiseerd aluminium waarmee de deur geopend en gesloten wordt, heeft een vrij-bezet-aanduiding en een noodopeningsvoorziening.

 

Solide en praktisch

De wanden van de SoftClose Privacy sanitaire cabines worden geplaatst in geanodiseerde aluminium U- en T-profielen, op verstelbare aluminium poten met een kunststof afdekrozet. Deuren en wanden zijn standaard leverbaar in 16 uni-kleuren en tegen meerprijs in twee houtprints, betongrijs en aluminiumlook.

 

Nadere kennismaking

Wilt u nader kennismaken met C|ZAM SoftClose Privacy sanitaire cabines of één van de andere SoftClose-oplossingen? Neem dan contact op met C|ZAM per mail of per telefoon: +31 (0)74 243 08 85.