LEWIS® Steelframe Concrete Floor

Staalframe betonvloer voor woningbouw, industriebouw en utiliteitsbouw

De LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR is een gepatenteerd vrijdragend vloersysteem. De geprefabriceerde vloerelementen bestaan uit een gesloten stalen frame van koudgevormde C-profielen die zijn ingestort in een gewapende betonschil. Deze betonschil is tevens direct de plafondplaat van het vloersysteem.

Installaties en leidingen

Het staalframe is voorzien van ronde gaten zodat leidingen en installaties eenvoudig in de vloer kunnen worden opgenomen. Op het stalen frame wordt een LEWIS® topvloer aangebracht. Afhankelijk van de gewenste flexibiliteit van het vloersysteem kan de topvloer worden voorzien van uitneembare vloerzones.

Grote overspanningen

Met de LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR zijn overspanningen tot ca. 15 meter realiseerbaar. Het vloersysteem kan ongestempeld worden gemonteerd.

Naast de toepassing als verdiepingsvloer is het vloersysteem ook toepasbaar als geïsoleerde begane grondvloer.

De LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR biedt ontwerpvrijheid en vrije indeelbaarheid van het vloeroppervlak.

Slim alternatief

Met een eigen gewicht van slechts 300 kg/m2 is dit betonnen vloersysteem toepasbaar in combinatie met vele bouwsystemen en een slim alternatief op de traditionele kanaalplaat- en breedplaatvloeren.

De LEWIS® Steelframe Concrete Floor biedt u:

■          Optimale ontwerpvrijheid;

■          Vrije indeelbaarheid van vloerruimtes;

■          Flexibiliteit met leidingen en installatiewerk;

■          Prefab bouwmethode;

■          Comfortabel gebruiks- en wooncomfort.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie