Renovatieproject in 4 weken sleutelklaar

"De sleutels inleveren van je oude (huur)woning en al een maand later de sleutels in ontvangst mogen nemen van je nieuwe woning op precies dezelfde plek."

Groot onderhoud 22 Woningen Oldenzaal, vier woningen aan de Bentinckstraat 108 t/m 114 worden gesloopt en in een korte bouwperiode worden op dezelfde plek vier woningen teruggebouwd. De sleutels inleveren van je oude (huur)woning en al een maand later de sleutels in ontvangst mogen nemen van je nieuwe woning op precies dezelfde plek. Dat is het concept dat Dura Vermeer Bouw Hengelo in samenwerking met woningcorporatie WBO heeft uitgewerkt tot een concreet plan.

Geen ZZP'er meer te krijgen maar we moeten toch opleveren

Er is bewust gekozen voor binnenwanden van BIA systeemwanden met een toplaag van Fermacell, omdat traditioneel MetalStud niet aan de eisen van de bouwtijd voldoen. In de huidige tijd van schaarste in de arbeid en te hoge loonkosten gaat men steeds meer kiezen voor prefab.

Prefab metal-studwanden in de afbouw

Prefab casco’s in de ruwbouw is een bekend fenomeen en nu komt er ook de Prefab-Metal-Stud van BIA Systeemwanden erbij. De wanden worden prefab matig in de fabriek geassembleerd inclusief de voorzieningen van de natte ruimtes. De montage kan eenvoudig door één man gemonteerd worden en de installateur kan met een plug-en-play systeem de leidingen te koppelen.

Leveringsbetrouwbaarheid

Leveranciers zijn gekozen met als belangrijkste uitgangspunten; korte doorlooptijd van de montage, leveringsbetrouwbaarheid (JIT Model) en de producten moeten prefab matig aangeleverd als gemonteerd kunnen worden om zo de bouwtijd te kunnen garanderen als faalkosten tijds de korte bouwtijd te voorkomen.

Het 1e project is voor DURA Vermeer Hengelo als voor BIA Systeemwanden succes vol verlopen en kunnen de bewoners na vier weken terugkeren naar het eigen huis.

Meer informatie

BIA Systeemwanden B.V.

Loonse Waard 22John Vranken
6606 KG  WIJCHEN06 42 46 79 71
T (0031) 24 6 488 488j.vranken@bia-systeemwanden.nl
E info@bia-systeemwanden.nl 
W www.bia-systeemwanden.nl 
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie