Verwol Vintage Vision Systeemwand

Geef uw kantoor een vintage en industriële look!

Verwol introduceert de ‘Vintage Vision’ systeemwand. Zoals u gewend bent van de systeemwanden van Verwol  is ook de Vintage Vision Cradle to Cradle Silver gecertificeerd  en zijn de geluidsisolatiewaardes bijzonder hoog (enkelglas tot 40dB).

Uitvoeringsmogelijkheden

U heeft een ruime keuze in de detaillering en het patroon van de profielen. U geeft aan waar u de deellijnprofielen wilt hebben en wij schetsen u de mogelijkheden.

  • Geluidsisolatiewaardes  enkelglas tot 40dB!
  • Een ruime keuze in detaillering  en het patroon van de profielen.
  • Cradle to Cradle Silver  gecertificeerd

Klik hier voor meer informatie over de Vintage Vision.

Deuren in dezelfde Vintage Stijl

Verwol levert deuren in dezelfde stijl als de Vintage Vision. Het geheel van de deur en de wand geeft uw kantoor een ‘Vintage’ en industriële look.

U heeft een keuze in de posities van de horizontale deellijnen. U geeft aan waar u de horizontale deellijnen wilt hebben en wij schetsen u de mogelijkheden.

De Vintage deur kan worden geproduceerd met akoestisch gelaagd veiligheidsglas en een valdorpel.

Complete interieurrealisatie volgens de principes van ‘Het ideale kantoor’

Verwol verzorgt de complete interieurrealisatie van kantoren waarin mensen productief, comfortabel en gezond kunnen werken.

Verwol noemt dit Het ideale kantoor. In Het ideale kantoor is akoestiek, licht, luchtkwaliteit en temperatuur geoptimaliseerd. Verwol ontwikkelt, produceert en/of monteert afbouwproducten volgens de principes van Het ideale kantoor. Doordat wij de volledige afbouw verzorgen en de productie grotendeels in eigen huis verzorgen kunnen wij het ontwerp van de architect volledig tot zijn recht laten komen.

Klik hier voor meer informatie over de Vintage Vision.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie