dormakaba KTV carrouseldeuren - Ultra slank design dankzij 'direct drive'

De KTV carrouseldeuren van dormakaba combineren maximaal gebruikscomfort, veiligheid en vrijheid bij de designkeuze op volmaakte wijze.

De KTV carrouseldeuren onderscheiden zich door excellente prestaties wanneer het aankomt op intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, koude en hitte. De hoofdingang geeft een duidelijk statement omtrent het imago van uw bedrijf. De nieuwe, uiterst slanke direct drive aandrijving biedt topdesign en kwaliteit.

Uniek, slank en stijlvol

Het concept van de nieuwe elektromagnetische direct drive minimaliseert toleranties en slijtage, en de deurvleugels kunnen uiterst nauwkeurig worden gedraaid en gepositioneerd. De transmissieloze aandrijving is gebaseerd op magneet-technologie – veelvuldig bewezen in dormakaba deuraandrijvingen. Het feit dat deze achter een bovenband met een hoogte van slechts 100 mm kan worden weggewerkt geeft dormakaba KTV carrouseldeuren een uniek, slank en stijlvol design. Het aandrijfsysteem is leverbaar in de volgende uitvoeringen: handbediend met snelheidsbegrenzer, geautomatiseerd positioneersysteem, Servomatic systeem en Automatic systeem.

De voordelen van direct drive
  • Een echt onopvallende bovenaandrijving maakt een minimale bovenbandhoogte van 100 mm mogelijk.
  • Installatie in het plafond beschermt de aandrijving tegen omgevings- en buiteninvloeden zoals regenwater of vuil, maar ook tegen agressieve schoonmaakmiddelen.
  • Onderhoudsarme en vrijwel geruisloze werking door aandrijving zonder tandwielen of tandriemen. Het zorgt voor een behoedzame draaibeweging en beschermt mechanische componenten van de deuruitrusting.
  • Verhoogde positioneernauwkeurigheid verbetert de klimaatscheiding tussen de binnen en buitenzone van de deur, reduceert tocht en ondersteunt een consistent binnenklimaat.
  • Snelle installatie en eenvoudige inbedrijfstelling garanderen een hoge inzetbaarheid en gereduceerde aanschafkosten.
  • Individueel instelbare snelheidsbegrenzing verhoogt de veiligheid van de deuruitrusting en beschermt tegen vandalisme en excessieve versnelling van het systeem.
Nieuwe standaard

Het nieuwe aandrijfsysteem wordt vanaf nu standaard toegepast binnen een breed scala van KTV carrouseldeuren. Afhankelijk van bouwjaar en aanwezige configuraties kunnen bestaande KTV carrouseldeuren middels een zgn. retrofit kit ook worden voorzien van de direct drive.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie