...of: de overtreffende trap van vochtig toiletpapier en 'botol cebok'.

In de showrooms is hij steeds vaker te zien: de douchewc - een closetpot met een ingebouwde douche, waarmee de edele delen na de grote en kleine boodschap zacht maar doeltreffend gereinigd kunnen worden. Schoner dan vochtig toiletpapier, comfortabeler dan een losse fles (botol cebok of botol tjebok) of handdouche naast het toilet, praktischer dan een los bidet.

 

Maar voordat u tot aankoop van een douchewc overgaat, zou u deze luxe aan den lijve moeten ervaren. En dan wel van het type  douchewc dat u voornemens bent te installeren. Want, zoals Geberit terecht opmerkt: de ene straal is de andere niet.

 

Douchewc’s zijn in opkomst

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het reinigen met water op het toilet. En wie eenmaal de luxe van een douchewc heeft ervaren, wil niets anders meer; de geïntegreerde warm waterdouche zorgt voor een fris en schoon onderlichaam. Dat is duidelijk. Wat nog niet duidelijk is bij iedereen, is dat de ene straal de andere niet is. Want met de opkomst van de douchewc, is er ook een diversiteit aan aanbod op de markt gekomen. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het belangrijk de douchestraal van het specifieke merk en model bij aankoop eerst te ervaren. De kwaliteit van de straal bepaalt namelijk de douchewc-ervaring.


Ervaar de verschillen

Je kiest voor een douchewc, vanwege de voordelen van een geïntegreerde warm waterdouche. Essentieel is het dan ook, dat deze optimaal zijn werk doet én comfortabel aanvoelt. Immers, je gebruikt het elke dag. Test voor de aankoop van je douchewc altijd de douchestraal van het gekozen douchewc-merk en -model. De intensiteit en de grondigheid verschilt per merk en geeft een andere douchewc-ervaring.


Zwitserse grondigheid

Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray.