Isoleer en krijg subsidie op een EFAFLEX snelloopdeur voor vriescellen

Koelen of ventileren? Isoleren! Geen probleem met de speciale snelloopdeuren van EFAFLEX

EFAFLEX biedt met de snelloop-spiraaldeuren wereldwijd snelloopdeuren met optimale isolatie dankzij EFA-THERM®-lamellen: voor verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen, zorg voor constante en exacte koeling en voor vermindering van energiekosten!

De nieuwe generatie snelloop-spiraaldeuren van EFAFLEX zijn speciaal ontworpen om energieverlies tegen te gaan. EFAFLEX is de eerste fabrikant die zijn deuren standaard uitrust met lamellen met thermische onderbreking en PU foam isolatievulling: de EFA-THERM-isoleerlamel.

Deuren voor gekoelde ruimten: EFA-SST-ISO-60

Deuren in gekoelde ruimten moeten bestand zijn tegen zeer hoge belastingen. De EFA-SST-ISO-60 met lamellen van 60 mm dik is de ideale afsluitdeur als bij zeer frequente openingen een veeleisende isolering gewenst is, bijvoorbeeld in koelcellen. Een constante en exacte koeling is hier vereist om een gelijkblijvende kwaliteit te garanderen. Juist deuren zijn hier een gevoelige overgang tussen twee temperatuurzones.

Snelloop-spiraaldeur TK-100 voor vriescellen

Voor iedere vriesruimte is de EFAFLEX snelloop-spiraaldeur SST-TK®-100 een kwalitatief hoogstaande oplossing. Het is de eerste echte 1-deursoplossing voor vriesruimten die zowel de hoogste openings- en sluitsnelheden als de beste isolatiewaarden bereikt. De complete deur behaalt een U-waarde van 0,62 W/m2K en de lamellen zelfs een U-waarde van 0,24 W/m2K.

De snelloopdeur is voorzien van een speciaal afdichtingsmechanisme die de deur hermetisch afsluit. In tegenstelling tot andere deuroplossingen bespaart u met een EFAFLEX vriessnelloopdeur tot wel 50 % in de energiekosten. Daarnaast staat deze snelloopdeur ook vermeld op de lijst voor Energie-Investeringsaftrek (EIA).

Ventileren zonder de deur te openen

In sommige hallen kan het behoorlijk warm worden maar kan de deur niet continu open staan. Hiervoor heeft EFAFLEX de mogelijkheid ontwikkeld om lamellen te vervangen voor ventilatieroosters.

Hierbij moet er gedacht worden aan deuren met ventilatieroosters inclusief vliegengaas, zodat de deur ventilatie doorlaat maar geen insecten. Perfect voor de voedingsmiddelenindustrie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie