BIM by Saval

Architecten, installatie adviseurs en technische bureaus kunnen nu over het Saval assortiment beschikken in de vorm van 3D BIM objectinformatie.

Deze technische productinformatie / specificaties van onze brandveiligheidsproducten voor BIM projecten is nu kosteloos beschikbaar via de link onderaan dit nieuwsartikel. 

BIM groeit. En daarmee groeit ook de vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM 3D modellen. Saval zet als eerste de stap om architecten productinformatie en 3D objecten van haar assortiment kosteloos aan te bieden. Door de Revit modellen van Saval eenvoudig toe te voegen aan de BIM bibliotheek, kan voor elk toekomstig project gebruik worden gemaakt van dit uitgebreide pakket aan brandveiligheidsproducten. Brandslanghaspels, haspelkasten en brandblussers, allen met exact de juiste afmetingen, zorgen dat uw bibliotheek ook qua brandveiligheid compleet is.

Download

De BIM modellen van het Saval assortiment kunnen worden gedownload van de pagina Architect / Adviseur.

Ook Saval producten volgens de Belgische standaard zijn beschikbaar op www.saval.be.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie