Is dit de grootste vlakkelichtkoepel van Nederland?

Een stijlvolle glazen lichtstraat tot 7,60 meter met slechts één ondersteuningskoker. Zowel vrijstaand als tegen een opgaande gevel leverbaar.

Tijdens de beurs Gevel2018 afgelopen januari werd de Vlakkelichtkoepel 2 Delen officieel op de markt geïntroduceerd.

Lang en slank

Absoluut bijzonder aan deze stijlvolle lichtstraat is de grote glazen overspanning. Met slechts één slanke ondersteuningskoker, in dezelfde afwerking als de zichtzijde van de opstand, wordt een breedte tot maar liefst 7,60 m dagmaat behaald. Door een slim en gemakkelijk koppelsysteem wordt deze lichtstraat in 2 prefab delen geleverd, waardoor de plaatsing op het dak net zo makkelijk blijft als al onze andere producten. De Vlakkelichtkoepel 2 Delen wordt standaard op de 5 cm interval gemaakt; dus: heel veel maatwerk zonder dure engineering. Ook standaard is de keuze uit isolatie glas: HR++, Warmtewerend, Triple en Matglas.

Uitstekende resultaten

Vanzelfsprekend is de Vlakkelichtkoepel 2 Delen uitstekend getest. SKG-IKOB heeft dit produkt volgens EN 14351-1 beproefd op luchtdichtheid, sneeuw- en windbelasting en waterdichtheid, en volgens EN 1873 op doorvalveiligheid. Daarnaast voldoet het aan klasse 2 inbraakwerendheid, dat vereist is voor het Politiekeurmerk veilig Wonen. Een KOMO productcertificaat is daartoe aanwezig.

Optionele aansluiting verlichting

Optioneel wordt de voorbereiding gemaakt voor het aanbrengen van elektrische verlichting in de ondersteuningskoker in het midden van het daklicht. In dat geval wordt tijdens productie een 3-aderige 230VAC voedingskabel onzichtbaar weggewerkt in de opstand en de koker. De klant bepaalt zo altijd zelf zijn armatuur en heeft geen omkijken meer naar de voeding.

Meer informatie

Voor meer informatie en prijzen van de Vlakkelichtkoepel 2 Delen: https://www.vlakkelichtkoepel.nl/lichtstraat.html

Behalve de veel toegepaste standaard vlakkelichtkoepel produceren wij ook brandwerende daklichten en daklichten waarbij de bestaande opstand kan worden hergebruikt.

Kijk voor een overzicht van alle productengroepen: https://www.vlakkelichtkoepel.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie