Gietvloeren met de kwaliteit van lak

Kwaliteit en kleurechtheid van industriële en decoratieve vloerafwerkingen op hoger niveau

In de huidige markt is het belangrijk om continu bezig te zijn met vernieuwing. Denk bijvoorbeeld aan watergedragen coatings waarmee we de wereld weer een stukje duurzamer kunnen maken. Vernieuwing die hard nodig is en HIM speelt hierop in.

HIM vernieuwt en gaat samen met lakfabriek

HIM Products is ondergebracht bij de Korthals Groep en richt zich op vernieuwende, duurzame vloeroplossingen. Door de samenwerking kan HIM haar industriële en decoratieve vloerafwerkingen naar een volgend niveau tillen als het gaat om kwaliteit en kleurechtheid. Op de achtergrond zijn deze stappen al gezet. Vanaf nu is dit ook aan de voorkant te zien op de nieuwe website (www.him.nl).

Perfecte kleuren – Vertrouwde kwaliteit

HIM heeft altijd gestaan voor goede kwaliteit. De vloeren hebben altijd en constante kwaliteit (gietvloeren vloeien bijvoorbeeld altijd hetzelfde) en er is altijd uitgaande controle voordat de producten worden verstuurd. Door het samengaan met Korthals lakfabriek is hier een nieuwe slag in gemaakt. De vloeren worden nu geproduceerd en ontwikkeld met de kwaliteit die je normaal van lakken verwacht. Dat is onder andere terug te zien in de kleurechtheid van de vloeren.

HIMgrip – beste slijtlaag in Nederland

Met de samenwerking is ook weer nieuwe leven geblazen in de beste slijtlaag van Nederland, HIMgrip. HIMgrip is namelijk een 2-laags systeem, waar alternatieven altijd een 3-laags systeem zijn. Het 2-laags systeem zorgt ervoor dat er 1 arbeidscyclus minder nodig is om de volledige slijtlaag aan te brengen. De weg kan sneller in gebruik worden genomen, dus tevreden klant, én je houdt meer over. Perfect dus voor elk bouwbedrijf.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie