HAWGOOD zelfsluitende veerscharnieren

Voor elke pendeldeur een passende oplossing!

‘De deur moet makkelijk opengaan en zo kort mogelijk doorslaan..!’ Twee wensen uit de markt die nog steeds het uitgangspunt vormen bij de productie en levering van de HAWGOOD veerscharnieren.   

Waarom kiest u voor HAWGOOD?

Kenmerkend voor de veerscharnieren is de minimale hangnaad tussen kozijn en deur. Door toepassing van de juiste veersterkte blijft een goede en makkelijke toegang gewaarborgd. Hierdoor slaat de deur ook maar kort door en blijft de warmte in het gewenste vertrek behouden. Daarnaast zijn de scharnieren ongekend geluidsarm, kwalitatief sterk en hebben ze een lange levensduur.

Productverbetering en toepassing

Zo hebben we onlangs nog het glijplaatje van het type 4241 vervangen, waardoor het scharnier nog sterker is geworden en verlijming zelfs achterwege kan blijven. Bij deze uitvoering heeft de klant ook de keuze om met of zonder vaststelling op 90graden toe te passen. De schoen/klauw om de deur is van RVS, de achterplaat verzinkt of RVS. Deze laatste wordt bijvoorbeeld veel toegepast in vochtige ruimtes of in de food sector.

Speciaal voor de bardeurtjes, kleedhokjes, louvredeuren en baliedeurtjes kunnen wij de HAWGOOD 4000/4500 leveren. Uitermate geschikt voor deurtjes van 19-24 mm (4000) of van 25-30mm (4500), beide leverbaar met enkele of dubbele veer afhankelijk van het deurgewicht.

Kunststof uitvoeringen ook leverbaar in Black Line!

Met het type 4140, waarvan de schoen uit kunststof gemaakt is, kan het segment ‘lichtere’ deuren bediend worden. Deze uitvoering is geschikt voor zowel holle als massieve deuren met een dikte van 40mm (35mm op aanvraag) en een gewicht tot ca. 50kg. Het kunststofmodel wordt geleverd met een lichte veer, waardoor een goede toegankelijkheid gewaarborgd blijft. Door het zelfsmerende speciale kunststof van de schoen heeft het scharnier, ook bij intensief gebruik, weinig onderhoud nodig. Aantrekkelijk geprijsd, uitgevoerd met een vaststelling op 90º en leverbaar in de kleuren grijs en zwart (Black line)

Kijk voor meer informatie over de diverse uitvoeringen op onze website: dictator.nl

DICTATOR Productie B.V.

Energieweg 11

Postbus 57

8300 AB Emmeloord

T. (0527) 61 34 56

info@dictator.nl

www.dictator.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie