Topdesign en gemak: TS 98 XEA, de veelzijdige deurdranger van dormakaba

Afwerking deurdranger kan flexibel afgestemd worden op het interieurontwerp

De veelzijdige TS 98 XEA biedt extra mogelijkheden want er is nog maar één dranger voor alle gangbare montagevormen nodig. Daardoor wordt niet alleen de complexiteit van het proces (van bestellen tot installeren) gereduceerd, maar ook de flexibiliteit op de bouwlocatie flink verhoogd. De nieuwe deurdrangers zijn uitgevoerd in het veelgeprezen XEA-design.

Ook voor minder mobiele gebruikers

De TS 98 XEA deurdranger is eenvoudig te installeren en voldoet aan de vereisten voor een barrièrevrije doorgang. De dranger is slechts 60 millimeter hoog en is compatibel met de vier montagetypes. Met de bewezen EASY OPEN-technologie kan de deur eenvoudig en comfortabel worden geopend, ook door minder mobiele gebruikers. De geïntegreerde hartvormige nokkenas zorgt voor een verminderde weerstand bij het openen van de deur. Vrijwel geruisloze sluiting wordt mogelijk gemaakt door de regelbare sluitsnelheid tussen 15° en 0°. Betrouwbaar en zelfs bij temperaturen tot - 40 °C. Alle hydraulische functies en de sluitkracht EN 1-6 kunnen eenvoudig aan de voorkant ingesteld worden. De geselecteerde sluitkracht kan via een visuele indicator worden afgelezen. De TS 98 XEA is standaard voorzien van openingsdemping en sluitvertraging. De deurdranger is geschikt voor deuren met een deurbreedte tot 1.400 mm.

Alle eigenschappen op een rijtje
  • Eén deurdranger, vier montagemogelijkheden: deurblad, kozijndorpel, scharnierzijde of tegenscharnierzijde
  • Toegenomen sluitkracht voor deurbreedtes tot 1.400 mm
  • SoftFlow: sluit deuren praktisch geluidloos door een afzonderlijk regelbare extra sluitsnelheid tussen 15° en 0°
  • Toegankelijkheid, ook voor minder mobiele gebruikers, dankzij de bewezen EASY OPEN-technologie
  • Openingsdemping en sluitvertraging standaard in elke mogelijke montage
  • Sluitwerking vanaf een openingshoek van 180°, bij montage aan de scharnierzijde van de deur
  • Alle afregelingen comfortabel aan de voorzijde van de deurdranger
  • Visuele sluitkrachtindicator
  • Geschikt voor deurgewichten tot 300 kg
  • Nieuw XEA-design

Dankzij het uitgebreide aanbod aan  afwerkingsmogelijkheden en -varianten kan de afwerking van de deurdranger gepersonaliseerd en flexibel afgestemd worden op het design van het interieur. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie