Verwol Premium Spanplafonds

Optimale geluidsabsorptie en ongekende ontwerpmogelijkheden

Verwol Premium spanplafonds zijn geluidsabsorberend t/m αw=0,9, kunnen in elke vorm, kleur en print geleverd worden en zijn naadloos en strak afgewerkt. Premium spanplafonds; de nieuwe standaard in kantoren en andere utiliteitsgebouwen!

Spanplafonds hebben een enorme productontwikkeling doorgemaakt. Dit heeft geleid tot de introductie van de Verwol Premium Spanplafonds.

De premium spanplafonds zijn:

  • in elke vorm, kleur of met print leverbaar; recht, rond, schuin of 3D, wat u maar wilt.
  • toepasbaar in combinatie met elke verlichtingstechniek.
  • geluidsabsorberend t/m αw=0,9; een uitzonderlijk hoge waarde!
  • naadloos en strak afgewerkt.
 
Gegarandeerde geluidsabsorptie

Geen enkele andere plafondoplossing is zo strak afgewerkt, snel te monteren en ook nog eens in hoge mate geluidsabsorberend. De geluidsabsorptie is gegarandeerd en is niet afhankelijk van het spuitwerk zoals bij naadloze akoestische plafonds. 

Geen enkele andere plafondoplossing biedt zoveel mogelijkheden

U kiest een kleur of print, geeft aan in welke vorm het gemonteerd moet worden en kiest de gewenste verlichtingstechniek. De verlichting kan namelijk direct in het spanplafond worden geïntegreerd! Elke verlichtingstechniek is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan inbouwspots, indirecte diffuse verlichting of inbouw LED-lijnen.

Snelle montage en praktisch & veilig in gebruik

Spanplafonds zijn aanzienlijk sneller te monteren dan reguliere plafondsystemen en in de afbouwfase is er geen stof- of geluidsoverlast. Toegang tot boven het plafond is mogelijk en het doek is goed schoon te maken.

De Spanplafonds hebben een zeer beperkte bijdrage aan brand (BS1 en D0 en BS2 en D0) en zijn kleurvast. Het gewicht is slechts 240 gram per m2. Dit vergroot de veiligheid bij calamiteiten en minimaliseert de belasting op de constructie van het gebouw.

 
Verwol Premium Spanplafonds: de nieuwe standaard in de utiliteitsbouw

De voordelen en mogelijkheden van Verwol Premium Spanplafonds zijn ongekend. Steeds meer architecten en kantooreigenaren ontdekken deze plafond- en wandoplossing. Hecht u waarde aan een goede akoestiek, ziet u de praktische voordelen en houdt u van een strak en naadloos afgewerkt plafond? Klik hier voor meer informatie over de Verwol Premium Spanplafonds of neem contact met Verwol op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie