Modulair entreemattensysteem van Notrax – op maat was nooit zo makkelijk

Mooi, gebruiksvriendelijk en met speels gemak te installeren

De Master Flex HHP™ is speciaal ontworpen om te gebruiken met hoge hakken. Dit modulaire entreemattensysteem met een elegante uitstraling heeft een open constructie met kleine drainagegaten. De 692 Master Flex HHP™ D12 buitentegel kan gecombineerd worden met de 693 Master Flex HHP™ C12 met standaard tapijtinlage of logo voor een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen.

 

Alle voordelen van tegels en meer

Het Master Flex HHP™ systeem biedt alle voordelen van een tegel die gemakkelijk geïnstalleerd, verplaatst of vervangen kan worden. Wat dit product revolutionair maakt, is het koppelbare systeem dat een duurzame en compleet naadloze verbinding heeft en gemakkelijk geïnstalleerd kan worden zonder lijm. De 50 cm x 50 cm tegels bedekken grote oppervlakken gemakkelijk en kunnen ter plekke gemonteerd worden voor installatie in een uitsparing van grote entrees.
     

Uniek achthoekig ontwerp

Gebaseerd op het unieke design van de Oct-O-Flex™, heeft de Master Flex HHP™ een stijlvol achthoekig design op een gesloten oppervlak, gecombineerd met een dicht getufte tapijtinlage om het risico van struikelgevaar te verminderen. Het gladde oppervlak voldoet aan EU normen voor openbare entrees en is geschikt voor wielen (karren, rolstoelen, koffers, etc.). Afgeschuinde randen zijn leverbaar voor losliggende installaties om struikelgevaar te voorkomen en zijn geschikt om binnen- en buitenhoeken te maken.
 

Sterk, veerkrachtig en antislip

De mat is geproduceerd van een duurzame natuurrubbersamenstelling die sterk, veerkrachtig en antislip is en uitermate geschikt is voor zeer intensief loopverkeer.  Master FlexHHP™ is ook beschikbaar in een brandvertragende rubbersamenstelling.  


Amsterdam Innovation Award

De 692 Master FlexHHP™ D12 is genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award voor de meest innovatieve producten op de markt op de Interclean Amsterdam 15 – 18 mei 2018 in Amsterdam.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie