Met een glazen vloerluik wordt de (wijn)kelder een echte eyecatcher

Glazen luik werpt nieuw licht op onderliggende verdieping

De daglichtopbrengst in het souterrain wordt met een glazen vloerluik vele malen groter en ook toepassing tussen zolderverdieping en de onderliggende etage behoort tot de mogelijkheden. De transparante verbinding is ijzersterk, zowel in belastbaarheid als in esthetiek.

Schot in de roos

Het eerste glazen vloerluik van Gorter is op 21 februari gepresenteerd op de toonaangevende DACH & HOLZ-beurs in Keulen en direct enthousiast ontvangen. De combinatie tussen praktische toepasbaarheid en de esthetische toegevoegde waarde blijkt een schot in de roos. Dit glazen vloerluik past bovendien in ieder interieur.

De kenmerken
  • Het veiligheidsglas (ESG/TGV) is doorvalveilig en belastbaar tot 750 kg/m2.
  • Naast de optimale veiligheidskenmerken is het glas ook qua uiterlijk van indrukwekkende kwaliteit. Het is zijdelings afgewerkt met een zwarte omlijsting waardoor het zowel in open als in gesloten toestand een designaspect is voor ieder interieur.
  • Het frame van het glazen vloerluik is perfect sluitend en behandeld om een lange levensduur, kwaliteit en optimaal gebruik te waarborgen.
  • Het luik wordt aandreven door twee geluidsarme elektrische designmotoren, te besturen middels de bijgeleverde afstandsbediening.
Over Gorter

Gorter® is een internationaal bedrijf dat in 1928 is opgericht als fabriek van metalen ramen en deuren. Sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw heeft Gorter zich gespecialiseerd in toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie