Herkent u dit probleem?

Schade door beweging in betonnen vloeren, onvoorspelbare scheuren en afgebrokkelde voegen... een bekend probleem bij dilatatievoegen in zwaar belaste vloeren.

Een dilatatievoeg in magazijn- en industriële vloeren levert doorgaans grote onderhoudsproblemen. De steeds terugkerende belasting van zware intern transport middelen zorgt voor het steeds verder uitbreken en onregelmatigheden in de vloer. Deze veroorzaken op hun beurt weer defecten aan de massieve wielen en elektronica van heftrucks, reachtrucks, stapelaars en orderpickers en zelfs (rug)letsel bij de bestuurder. Bovendien verliezen de trucks soms zelfs  producten tijdens transport door oneffenheden in de voegovergang. Naast schade aan de vracht kan zo door verspilling van chemicaliën of olie zelfs bodemvervuiling ontstaan en dat nog los van de lawaai overlast.   


Beweging tussen betonnen vloerdelen moet uiteraard opgevangen worden, hiervoor is de dilatatievoeg onmisbaar. Een vloer zonder voegovergang vertoont scheuren op onvoorspelbare plaatsen en brokkelt vaak af.

Voorbeeld kapotte vloerovergangFloorbridge speciaal renovatieprofiel WGX 20/50
Voorbeeld kapotte vloerovergangFloorbridge speciaal renovatieprofiel WGX 20/50

Duurzame voegovergang

Een vlakke voegovergang voorkomt schadeposten en maakt dat personeel het transportwerk probleemloos uitvoert. De efficiëntie en werkplezier nemen dus toe.


FloorBridge heeft veel ervaring met het renoveren van voegovergangen en plaatst daarvoor een speciaal renovatieprofiel WGX 20/50. Dit profiel is bijzonder duurzaam, meerdere referenties onderschrijven dit. Het is snel en eenvoudig te plaatsen met een korte buitengebruikstelling. De betonvloer wordt na het plaatsen van het profiel vlak geslepen waardoor een trillingvrije passage van de voeg gerealiseerd wordt. Het renovatieprofiel is roest- en lekvrij en chemisch resistent tegen vele vloeistoffen.


Meer weten over onze aanpak?

Heeft u een vraag over een vloerovergang, wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie