Meeste keus met emco hoogwaardige schoonloopzones

Meer ontwerpvrijheid, meer toepassingsmogelijkheden, meer kwaliteit en duurzaamheid

Sinds enige tijd levert emco een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf exclusieve series. Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE. Bij elke serie kunt u kiezen uit bijzondere patronen en reliëfs en vele kleuren. Voor u betekent dit: nog meer ontwerpvrijheid, meer toepassingsmogelijkheden en een keus voor kwaliteit en duurzaamheid.

Technisch en esthetisch hoogstaand

De schoonloopzone is een technisch en qua vormgeving doordacht product met een hoge kwaliteit. Geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

Finishing touch

De schoonloopzone kan in een uitsparing op maat worden versneden, of los op de vloer als tapijtmat met afwerkrand worden gelegd. De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien is de schoonloopzone uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem voor entrees. Dankzij de vele mogelijkheden en hoogwaardige uitstraling geeft dat de entree de finishing touch!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie