Soundless Acoustics deze maand weer op de Material Xperience Expo

Van 12 t/m 14 maart a.s. verwelkomen wij iedereen op onze stand (I46) van de Material Xperience expo in Ahoy Rotterdam

Soundless Acoustics presenteert samen met Asona Acoustics naast de traditionele akoestische betonblokken en akoestisch spuitwerk, de nieuwste innovaties op het gebied van geluidsabsorberende plafond en wandoplossingen.

Graag geven wij een sneak preview van onze nieuwste innovatie:

Soundless Greenwall

Soundless Greenwall met 100% natuurlijke mosbedekking. Deze bestaat uit geluidsabsorberende panelen waarvan de hoge akoestische prestatie wordt gerealiseerd door de backing van hoogwaardig katoenvezelplaten, die gemaakt worden van gerecyclede spijkerbroeken.

Hiermee kan een naadloze, aantoonbaar geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd. Deze Green Wall geeft elke ontvangsthal, aula, gemeenschapsruimte een groene natuurlijke een bijzondere uitstraling en heeft niets nodig aan onderhoud, water of daglicht.

Mummie-mos

De mosbedekking kan ook op onze akoestische betonblokken worden aangebracht. De geluidsabsorberende en –isolerende eigenschappen van Soundblox akoestische betonblokken in combinatie met dit 100% natuurlijke mummie-mos verenigt praktische constructieve stabiliteit met de unieke en natuurlijke uitstraling van gemummificeerd mos.

Nieuw zijn ook de akoestische design wand- en plafonpanelen en plantenbakken met gemummificeerde planten, die in elke ruimte de ruimte akoestiek merkbaar verbeteren en geheel kunnen worden aangepast aan het interieur en het gewenste design.

Soundless Green Wall voor buiten

Daarnaast presenteren wij de Soundless Green Wall voor buiten- (en eventueel ook binnentoepassing) voor een zeer geode geluidsisolatie en absorptie van flutterecho’s, fijnstof en CO2.

Deze wand kan dienen als buitenmuur en de façade geheel vervangen. Uiteraard kan deze ook tegen een bestaande muur aan worden gezet.

Duurzame akoestiek

Soundless Acoustics ontwikkelt en verkoopt oplossingen voor de verbetering van de ruimte-akoestiek, de reductie van nagalm, het absorberen van hinderlijk geluid en de verbetering van de spraakverstaanbaarheid waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Uiteraard is daarbij de basisgedachte van toepassing dat de materialen zelf ook duurzaam moeten zijn om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde omgeving. Vandaar dat onze wand uitsluitend bestaat uit duurzame materialen en wordt de mos niet ingekleurd met chemische kleurstoffen of andere schadelijke substanties.

Bijkomend positief effect is ook de groene natuurlijke kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimte beleving.

Wij nodigen u graag uit voor een 'look en feel' op onze stand (I46) en kijken uit naar uw komst!

Klik hier voor gratis tickets!

Gratis kaarten voor Material District

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie