ACO bekent kleur met douchegoot

Strakke douchegoot van Aco nu ook leverbaar in trendy zwarte uitvoering

Hoewel de strakke ACO ShowerDrain C - Colours douchegoot met strakke Massive afdekking op de VSK 2018 ook in spetterend ACO-rood werd tentoongesteld, is de douchegoot vooralsnog alleen in mat zwart (RAL 9004) op voorraad.

Meer vraag naar dagelijkse luxe

ACO speelt hiermee in op de trend van zwarte badkameraccessoires en badkamergarnituren en komt zo tegemoet aan de groeiende consumentenvraag naar een meer luxe en bijzondere afwerking van de doucheruimte.

U vraagt, ACO verfraait

Omdat alleen mat zwart ook maar saai is, levert ACO de ShowerDrain C op aanvraag natuurlijk ook in alle mogelijke RAL-kleuren en glansgraden. De levertijd is dan 4 tot 6 weken en de prijs is afhankelijk van het afgenomen aantal.

De ideale maten

De ShowerDrain C-Colour is leverbaar in drie lengtes (685, 785 en 885 mm) en is standaard 70 mm breed en rondom voorzien van een flens van 30 mm. De inbouwdiepte ter plaatse van de sifon is 65 mm; de diepte van de goot is 18 mm. De hartdiepte van de Ø 50 mm aansluiting is 38 mm, de diepte van de flens ten opzichte van bovenzijde goot is 13 mm.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie