Zonder overlast uw gebouw toegankelijk

Uw gebouw optimaal toegankelijk maken? Het plaatsen van een traditionele lift zorgt vaak voor veel extra werk en overlast.

Doordat een Aesy lift geen liftput en dakopbouw nodig heeft zijn er geen of minimale bouwkundige aanpassingen nodig en is deze zeer geschikt voor het toegankelijk maken van bestaande bouw.

Het aanvoeren van onze liften/onze materialen is mogelijk door de voordeur, doordat deze modulair kunnen worden opgebouwd vanaf de onderste stopplaats. Door de snelle en vakkundige installatie ervaart u weinig overlast.


Mede door de flexibele maatvoering is het mogelijk om onze liften in elk pand te plaatsen. Installatie van de lift in een klein trappenhuis, in een kelder of op een hoger gelegen verdieping, waarbij de lift bijvoorbeeld uitkomt onder een schuin dak, hoeft geen belemmering te zijn voor het plaatsen van onze lift.  

Voor een Aesy lift is geen verplichte liftkeuring benodigd. Dit levert op de lange termijn, ten opzichte van een traditionele liftinstallatie, financiƫle voordelen op voor de opdrachtgever of eindgebruiker.


Uit de praktijk

Voor de renovatie van een kantoorpand aan de Zuidas in Amsterdam is er voor gekozen om het pand toegankelijk te maken door middel van vier identieke Aesy liften.

In dit project is er samen met de architect en aannemer meegedacht in het ontwerp. Hierbij stond het centraal om de lift zo transparant en onopvallend mogelijk toe te passen, om deze zo op te laten gaan in het overige interieur van het pand.


In eerste instantie is er vanuit een eerste schetsontwerp gekozen voor het toepassen van een personenlift A-5000 met, op de bovenste stopplaats, een volledige deur en een daarbij horende hogere schachtuitloop. Door de goede samenwerking, is er na advies van Aesy Liften, in de loop van het project besloten om dit te wijzigen in een halfhoge toegang. Er is meegedacht over een andere haalknop en aangepaste deurgrepen.


Een project om trots op te zijn!


Meer informatie over onze lift oplossingen zijn te vinden op www.aesyliften.nl

« Nieuws overzicht