Jowitherm wordt ETHERMA Benelux

Een logische stap in een warme relatie

Jowitherm gaat vanaf februari 2018 verder onder de naam ETHERMA Benelux. Dit is een logisch gevolg van de fusie tussen het bedrijf en ETHERMA, een Oostenrijkse producent van elektrische- en infraroodverwarming met verschillende vestigingen in Europa.

Beide ondernemingen werken al 25 jaar samen en willen de opgedane kennis en ervaring graag bundelen om de installateurs en groothandels nog beter te kunnen bedienen. Samen klaar voor de all electric future.

Producten van hoge kwaliteit, made in Europe

ETHERMA levert al jaren elektrische verwarming. Infraroodverwarming kan zowel buiten als binnen worden toegepast. Buiten vooral als terrasverwarming en binnen om werkplekken en werkplaatsen te verwarmen. Als verwarming in woningen is een verschuiving van bij- naar hoofdverwarming zichtbaar. Ook levert ETHERMA systemen om daken en goten, hellingbanen van parkeergarages en leidingen vorstvrij te houden.

Kennis delen

Door middel van de fusie bundelen beide ondernemingen opgedane kennis en ervaring.
Voor 2018 staat op planning om een infraroodhandboek uit te brengen, waarin op een praktische manier uitleg wordt gegeven over de werking van infrarood en de juiste toepassing. Door op verschillende manieren kennis te delen, eerlijke adviezen te geven en goede producten te maken wil ETHERMA de infraroodverwarming en elektrische verwarming in Europa op de kaart zetten.

ETHERMA is aanwezig op de VSK in Utrecht (nog tot en met 9 februari 2018) en op de beurs Light + Building van 18 t/m 23 maart in Frankfurt am Main.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie