Met de Low-H2O technologie is de Strada de meest zuinige radiator van Nederland

Wist u dat Strada één van de meest verkochte radiatoren van Jaga is? Door het compacte design, strakke en moderne uiterlijk is hij erg geliefd.


Utrasnelle warmtewisselaar

Door de geïntegreerde Low-H2O technologie is Strada de zuinigste radiator van Nederland. Dit komt door de supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar van aluminium en koper, die zorgt voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Deze wisselaar reageert vele malen sneller dan vloerverwarming of elke andere radiator en heeft daarnaast een garantie van 30 jaar. 


Wat kan DBE voor u betekenen? 

Strada levert tot gemiddeld 50˚C voldoende (statisch) vermogen in zijn standaard uitvoering. Toevoeging van DBE aan een standaard Jaga radiator laat u toe te werken met 35˚C watertemperatuur of lager. Hierdoor kan met dezelfde radiator afmeting naar een lagere watertemperatuur geschakeld worden. 
Of het laat toe meer warmte in de ruimte te brengen bij dezelfde afmeting van de Strada radiator. Én zelfs niet-condenserend koelen is mogelijk. Lekker zuinig én slim.


Fris binnenklimaat 

Naast een flexibel, supersnel afgiftesysteem vragen de huidige goed geïsoleerde woningen ook om een slim ventilatiesysteem.  Voor een fris binnenklimaat is alleen een raam even op een kier zetten om te luchten is niet genoeg. Beter isoleren betekent ook nadenken over ventileren!
Door Oxygen2 toe te voegen aan een Strada radiator wordt op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere, frisse lucht gecreëerd. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf. Oxygen2 is een kant-en-klare ventilatie-unit die onzichtbaar ingebouwd in een Strada radiator. Waardoor één toestel voor ventilatie, ook voor supersnelle verwarming zorgt.