Over de hele wereld bekend: ABI Entreematten.

Het familiebedrijf dat is opgericht in 1910, dankt zijn ontwikkeling en succesvolle groei aan opvolging van generatie op generatie. Inmiddels is ook de vierde generatie toegetreden tot de directie, floreert ons bedrijf zowel nationaal als internationaal en leveren wij producten wereldwijd. De ABI is gespecialiseerd in de eerste twee zones van een entree mede dankzij onze borstels die wij als producent zelf in allerlei vormen en maten in onze entreematten toepassen.


ISO 9001:2015

ABI voldoet aan de allerlaatste ISO normering en is onlangs gecertificeerd. ABI voldoet geheel aan een goed kwaliteitsmanagementsysteem en waarborgen klanttevredenheid en een continu proces van optimalisatie.


MVO

ABI neemt zijn verantwoordelijkheid als het gaat om milieu. Van oudsher hecht het bedrijf waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en toont deze op verschillende manieren. Momenteel is er een nauwe samenwerking met een leerwerkbedrijf voor re-integratie en activering. En helpt ABI verschillende mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Zij worden intensief begeleid en hebben zo een zinvolle dagbesteding. Wij kiezen er heel bewust voor ook deze mensen een kans te geven. Er is geen onderscheid, iedereen wordt hetzelfde behandeld.”


ABI Borstelmat

Een schoon interieur begint bij de voordeur. Met de oprolbare borstelmat wijst u vuilinloop resoluut de deur. Bij het belopen van de mat worden de borstels zodanig aan het zoolprofiel aangepast, dat ook zonder de voeten te vegen het straatvuil van de zool verwijderd wordt. De ABI Borstelmat is in maar liefst zeventien kleuren en in elke gewenste uitvoering, al dan niet met logo leverbaar. Hiermee onderscheidt uw entree zich met een persoonlijk karakter en geeft een  professionele uitstraling!


Bezoek het ABI Experience Center

Kijk & vergelijk, voel & ervaar de verschillende materialen en samenstellingen  worden getoond in het Experience Center. Kom kennismaken en wij introduceren aan u persoonlijk het gehele assortiment entreematten.