50 procent minder arbeid nodig met het isoleren en afwerken van een bestaande zolder

Er is tot 50% minder arbeid nodig om een bestaande zolder aan de binnenzijde van de woning te isoleren en af te werken met het toepassen van een kant en klaar product.

Hierbij worden het isolatie materiaal en de afwerking met elkaar gecombineerd.


PIF isolatie

Met de introductie van PIF iso fast is het nu mogelijk om te isoleren en af te werken in één arbeidsgang. Hierdoor wordt de montage tijd gehalveerd. Door PIF Isolatie te combineren met een plafondpaneel ontstaat er een combinatie van hoge Rc waarden, dun isolatie materiaal en een mooie afwerking.


Hoge isolerende werking

Doordat PIF iso fast direct op de gordingen (balken) wordt gemonteerd gaat het monteren sneller en hoeven er geen profielen gebruikt te worden. Door de hoge isolerende werking en geringe dikte van PIF Isolatie kunnen zelfs de moeilijkste zolders geïsoleerd worden. PIF iso fast wordt geleverd in een standaard maat van 600*1200 mm maar is ook op maat te bestellen. De panelen worden geleverd tot een maximale lengte van 2.60 meter. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie