ATAG Verwarming en ELCO Heating Solutions bundelen de krachten in Nederland

Per 01-02-2018 ontstaat er een wereld aan verwarmingsmogelijkheden in de utiliteitssector.

ATAG Verwarming en ELCO Heating Solutions gaan samen. Zo ontstaat er per 1 februari 2018 één bedrijf dat in de utiliteitssector zowel wandhangende- als vloerstaande hoogvermogen verwarmingstoestellen aanbiedt. Beide bedrijven zijn onderdeel van de internationale Ariston Thermo Group.


Carl Berlo-CEO ATAG Verwarming: “Deze samenwerking is voor beide partijen een grote sprong vooruit. ELCO en ATAG passen uitstekend bij elkaar. Met de kennis, het netwerk van ELCO en de techniek van de ATAG-utiliteitstoestellen zal het mogelijk worden om de markt van hoog vermogen toestellen vanuit een vernieuwend perspectief te benaderen”.


Productielijnen

De productie van de toestellen blijft in Kerkrade en zullen in Nederland onder het merk ATAG worden verkocht. Vanuit de ATAG Verwarming hoofdvestiging in Lichtenvoorde zal de Nederlandse markt worden aangestuurd. Ook worden van hieruit de Nederlandse verkoop- en service-activiteiten gecoördineerd. Op deze manier ontstaat er een speler op de Nederlandse utiliteitsmarkt die, vanuit een breed productaanbod, alle segmenten van de utiliteitsmarkt kan invullen.


VSK Beurs

De eerste invulling hiervan is te zien op de VSK 2018, die gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht van 6 februari – 9 februari 2018 op de ATAG-stand in hal 7. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie