Het installatievak wordt steeds slimmer. Blijf scherp met VSK!

Voor iedereen in de installatiebranche is bijblijven in het vak een 'must'

Huidige technieken zijn vaak al binnen een paar jaar verouderd en ingehaald door nieuwe oplossingen en innovaties. Zet hier tegenover de politieke agenda die doorlopend hamert op milieu en energiezuinige oplossingen in woning- en utiliteitsbouw. Dan is het duidelijk. Blijf op de hoogte. Blijf scherp met VSK!


Registreer voor een gratis ticket

Ons vak wordt steeds slimmer. Zo treden innovaties bijna altijd buiten de kaders van de traditionele installatiebranche. Bovendien kent een innovatie binnen de kortste keren alweer een opvolger of doorontwikkeling. Dus bijblijven is absolute noodzaak.

En dat doet u op VSK. Registreer hier voor gratis toegang


Exposanten uitgelicht... 

In februari ontmoet u oude bekenden, nieuwe gezichten én bedrijven terug van weggeweest. Bovendien wordt de lijst elke dag langer. Nieuwsgierig? » Bekijk hier de deelnemerslijst 


Installatie-Nieuws

Ook de installatiebranche profiteert van een economisch herstel. En dat ziet u ook in het aantal innovaties en de hoeveelheid productnieuws. » Bekijk hier alle VSK-nieuwtjes. 


VSK Kennis Theater

In het VSK Kennis Theater in hal 9 is een hands-on programma. Hier geven exposanten en partners praktische presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Denk aan warmtepompen, domotica, verwarmen en koelen. Maar ook theoretische zaken als regelgeving, virtual reality en personeelsbeleid.


UNETO-VNI Theater

Partner Uneto-VNI heeft elke dag een heel divers en vooral nieuwsgierig makend programma. Van Award cases als Thialf Heerenveen en de Energy Academy tot presentaties over Beginnen met BIM, Duurzame aanbieder worden en Smart Living. >> Lees meer


VSK app 


Voorbereid de vloer op én live meespelen met de VSK Kennis Quiz. Mede mogelijk gemaakt door Priva.  Ga naar de appstore, zoek op VSK Vakbeurs en installeer de VSK-app. Heel handig op de beursvloer, want hierop vind je alle exposanten, algemene informatie, activiteiten en de workshops en presentaties. Tijdens de VSK speelt u via de app mee in de VSK Kennis Quiz. Test jouw parate kennis en win één van de fantastische prijzen! >> Lees meer.

« Nieuws overzicht